Geschreven door In2webdesign 08:44 Uncategorized

Wat is local SEO?

Wat is Local SEO

Wat is lokale SEO?

Wat  is Local SEO

Lokale SEO is de praktijk van het optimaliseren van de aanwezigheid van een bedrijf op het web voor een betere zichtbaarheid in lokale en gelokaliseerde organische zoekresultaten. Nabijheid, bekendheid en relevantie zijn de drie pijlers van lokaal zoeken. Lokale SEO maakt gebruik van een breed scala aan technische en creatieve inspanningen om zoekmachines ervan te overtuigen dat een bedrijf prominent aanwezig moet zijn in hun resultaten als een relevant antwoord voor online zoekers in de nabijheid van elke bedrijfslocatie.

Of u nu een lokale bedrijfseigenaar of marketeer bent, een van de meest bruikbare manieren om te denken aan het integreren van lokale SEO is als een vorm van klantenservice, die ervoor zorgt dat online zoekers in de buurt uw lokale bedrijf kunnen vinden, leuk vinden, ermee in contact kunnen komen en kiezen.

De verwante, allesomvattende term ‘lokale zoekmarketing’ omvat alle online en offline inspanningen om bedrijfslocaties te promoten zodat ze bekende namen worden in de gemeenschappen die ze bedienen.

Een lokale SEO-campagne is als een reis van trailhead naar het opzetten van een kamp. Het parcours zit vol uitdagingen, maar ook geweldige kansen! Meer informatie over local SEO? Neem contact met ons op

(Visited 6 times, 1 visits today)
Sluiten