Geschreven door admin 12:33 Uncategorized

Hoe u uw SEO-strategie kunt voorbereiden op een nieuwe website

De mening van de auteur is geheel van hem of haar (met uitzondering van het onwaarschijnlijke geval van hypnose) en komt mogelijk niet altijd overeen met de mening van Moz. Van webontwikkeling tot branding en ontwerp, er zijn genoeg bewegende delen bij het lanceren van een nieuwe website, maar uw SEO-strategie zou geen bijzaak moeten zijn.

In feite zou uw SEO-strategie een van de belangrijkste overwegingen moeten zijn voordat u zelfs maar met uw website begint. Om nog een stap verder te gaan, zou het beste scenario zijn dat uw websitestructuur volledig is gebouwd op basis van de SEO-strategie die u al heeft. Als u dit vanaf het begin doet, bespaart u veel kopzorgen voor zaken als webontwikkeling, opmaak en ontwerp van inhoud, URL-structuren en meer.

Dus in plaats van te vechten om uw website later SEO-klaar te maken (wat, geloof me, altijd een zware strijd is), begin met deze holistische SEO-checklist voor nieuwe websites en bespaar uzelf kostbare tijd en middelen, en ervaar de schoonheid van goede SEO (dwz inkomsten) in een fractie van de tijd.

Waarom is SEO waardevol voor nieuwe websites?

Nieuwe websites zijn als baby’s. Ze kunnen nog geen taal begrijpen (geen geïndexeerde pagina’s), ze hebben niet veel vrienden (geen backlinks), en hebben dus ook geen autoriteit (ofwel ze kunnen nog niet veel doen voor de samenleving).

Naarmate de tijd verstrijkt, begint Google te snuffelen en wijzigingen aan te brengen naarmate uw website volwassen wordt (ervan uitgaande dat de SEO-strategie goed is uitgevoerd), en u zult snel zien dat er een aantal grote kinderen op de speelplaats zijn om mee te kampen.

Maar wees niet bang, je hebt alleen een slimme SEO-strategie nodig.

Een babywebsite kan beginnen door zich te concentreren op longtail-zoekwoorden met weinig concurrentie totdat deze zich opwerkt tot peuter, dan tiener en dan volwaardige volwassene. Na verloop van tijd, met wat tedere SEO-liefde en zorg, kan uw nieuwe website groeien om te concurreren en zelfs de sterkste concurrentie in te halen.

Dus als je klaar bent om je website snel door te sturen naar een volwassene en de concurrentie te verslaan, volg dan deze SEO-checklist voor nieuwe websites! Wil jij hogere posities in Google? Neem contact met ons op.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Sluiten