Geschreven door admin 13:52 Uncategorized

De Fietsspecialist in Drachten

Bent u op zoek naar een elektrische fiets van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Egberts Tweewielers aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in elektrische fietsen in Drachten en omgeving.

Onze passie voor fietsen begon al ruim 20 jaar geleden en sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van elektrische fietsen. Bij Egberts Tweewielers vinden we het belangrijk dat u de juiste elektrische fiets vindt die perfect bij u past. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan van verschillende merken, modellen en stijlen.

Een elektrische fiets biedt vele voordelen. Zo kunt u met gemak grotere afstanden afleggen en bent u minder afhankelijk van de wind en heuvels. Ook is het een duurzame en milieuvriendelijke optie ten opzichte van bijvoorbeeld een auto.

Bij Egberts Tweewielers helpen we u graag bij het vinden van de juiste elektrische fiets. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar en voorzien u van persoonlijk advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een elektrische stadsfiets, elektrische mountainbike of elektrische bakfiets, bij ons vindt u het allemaal.

Naast de verkoop van elektrische fietsen bieden wij ook uitstekende reparatieservice. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw elektrische fiets te repareren en te onderhouden. Wij begrijpen dat uw fiets een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven is en daarom zorgen wij ervoor dat u snel weer veilig op weg kunt.

Bij Egberts Tweewielers streven we naar de hoogste kwaliteit en service. Wij zijn trots op onze uitstekende klanttevredenheid en daarom doen we er alles aan om u de beste ervaring te bieden. Kom langs in onze winkel in Drachten en ontdek ons uitgebreide assortiment aan elektrische fietsen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte elektrische fiets voor u!

(Visited 37 times, 1 visits today)
Sluiten